Laadpalen

Krijg je niet veel vragen om van alles en nog wat op te lossen, Wim? Ja, inderdaad die krijg je en toegegeven niet elke vraag is even fijn om te ontvangen. Qua boodschap of qua stijl is het soms even slikken, maar over het algemeen krijg je grote en wat kleinere zaken voor je voeten geworpen die met de beste bedoelingen gegooid zijn en met een beetje goede wil op te lossen zijn.

Zo dus het verhaal bij de foto die ik doorgestuurd kreeg. Op de parking van het Sportpark staat een laadpaal, een flinke investering die de elektrificatie van ons wagenpark moet stimuleren. Alleen is de uitvoering wat gebrekkig gebeurd. Zonder signalisatie en met een glasbol op de plek van een van de aansluitingspunten. Een gebruiker van deze paal signaleerde dit en samen met de bevoegde schepen Bart Van Couwenberghe is de opdracht gegeven om hier een volwaardig oplaadpunt met twee plaatsen van te maken en de glasbol een beetje te verhuizen. Ook in de toekomst zal Hove nog investeren in laadpalen. We bekijken dit uiteraard prioritair met de heraanleg van straten.

Ja dus, lokaal aan politiek doen is nog altijd een dankbare taak.

Delen, liken, tweeten?