Interesse in mijn levensloop? Hieronder enkele data die mij alvast bij zullen blijven:
Aug 101982
Start

Geboren op 10 augustus 1982. Na een korte stop in Wilrijk verhuizen we naar een heus heksenhuis in de A. Stockmanslei in Mortsel. Met een vader in de interieurwerken, jawel zo een kleine zelfstandige, en een moeder met kunst in de vingers wordt dit al snel een fantastisch klein kasteel waar ik samen met broer en zus elke dag vuil naar binnen mocht rollen.

Jul 011998
Speelplein

Op mijn 15de ontdekte ik het speelplein in Hulgenrode. Een plek waar kinderen van speelplek naar speelplek, vol fantasie, konden dwalen tijdens de vakanties. Het was ook de plaats waar ik de onrechtvaardigheid voelde over de kansarmoede waarin vele van die kids moesten opgroeien. 

Sept 012000
Scouts
Op vraag van een knap blondje rol ik de scouts, 60ste Mortsel-Boechout, binnen als leiding. Naast een boel heroïsche kampverhalen heb ik er ineens ook de liefde van mijn leven aan over gehouden. Jawel, dat blondje... .
Jun 302005
Diploma

Hoera, ik denk dus ik ben. Na vier jaar zwoegen en feesten krijg ik de titel van licentiaat in de Politieke Wetenschappen, Internationale Politiek achter mijn naam. Het echte leven kan beginnen?

Jun 302008
Jeugdraad
Tijdens mijn scoutsperiode ontdek ik de Mortselse Jeugdraad, wordt daar een aantal jaren voorzitter van en kom zo, voor ik het goed en wel besef, in een pad dat me wel heel erg dicht bij de gemeentepolitiek brengt.
Jun 142008
De liefde

Alle goeie dingen bestaan uit twee, dus ook onze trouwdag. Na het formele ja-woord, aan Rosien Mesdag, op 14 juni volgt de week erop een eigen creatie ceremonie en feest om nooit meer te vergeten. 

Jun 132010
Papa 1/3

Iets na 9u, en na een marathon van +24u,  sta ik daar met jou in mij armen, wat een klein grappig ventje ben je. Siebe, de overwinnaar, wordt je naam. En dat ben je ook. Wat een onvergetelijk mooi moment. Wist ik toen veel dat dit me nog twee keer zou overkomen. 

Nov 202010
Hove

We zijn nog niet goed bekomen op ons kraaiennest, 4 hoog, in de Volkstraat in Antwerpen of we verhuizen met ons gezinnetje naar Hove. Waar anderen bergen werk en moeilijkheden voorspelden, zagen wij de kansen in een huis aan de Jan Frans Gellyncklaan. We hebben ons die beslissing nog geen dag beklaagd, een thuis gebouwd op bloed, zweet en tranen.

Nov 012011
Voorzitter CD&V en Fan van Hove

Kort na mijn aankomst in Hove wil ik meer en leg contacten met de lokale CD&V-afdeling. Daar voel ik al snel: dit is mijn plek. Ik word voor ik het zelf goed en wel besef voorzitter van de afdeling en van het kartel dat net gevormd is. And so the journey continues... .

Aug 42012
Papa 2/3

Sam, 4 augustus 4u04, achteraf wisten we wel waarom. jij houdt van een statement. Als echt middelste van drie, en ik?, ben je een numero apart. Een ruwe diament, eentje met ongelofelijk veel charme en talent. 

Nov 262015
Papa 3/3

Jente, 26 november 2015. Geen meisje? Neen, terug een jongen. Teleurgesteld? Zot. Hoeveel humor en gegiechel kan er in ons enige blondje steken? 

Jan 012019
Fractieleider Fan van Hove

De verkiezingen in oktober 2018 zijn zoetzuur. Ja, ik geraak rechtstreeks verkozen en ja, we vormen een ploeg met N-VA. Maar we hadden allemaal iets van: het had wat meer mogen zijn... . We scoren tov de regio goed en houden stand, maar de verhoopte groei na een bijzonder lange campagne met veel pannenkoekenmobielen blijft uit. Des te meer dat ik me nog meer zal gooien om Hove ervan te overtuigen dat we de beste keuze zijn/blijven.

Jobs, jobs, jobs

Linkedin-profiel

Huidige job: Fractiesecretaris CD&V Antwerpen