Gewoon doen.

Goeie slogans delen we graag. In deze eentje van de liberalen. Toegegeven ze zijn goed bezig die blauwe mannen en vrouwen. Vooral de vrouwen, Sihame el Kaouakibi is me dat een verademing in het Vlaamse halfrond. No nonsense, echt… authentiek. Vooral dat laatste wordt zo graag in de mond genomen door velen, maar het is zo moeilijk vast te stellen, laat staan zelf te behalen. Het doet een beetje aan zoals het bereiken van het Nirwana, de hoogste staat die een mens kan bereiken. Nochtans is het eenvoudig: gewoon doen. Maak dat wat je belooft ook effectief gebeurd. Lukt het niet, wees dan eerlijk en leg uit waar het knelt. Doodsimpel dus en dat is wat we in Hove nu ook doen.

We bliezen een bestuursbarometer in het leven die elke Hovenaar de kans geeft om onze beloftes en vooral de verwezenlijkingen te volgen. Als Fan van Hove willen we dit instrument nog beter in de kijker zetten en ook meer maken dan een informatietool. We willen ook de Hovenaars naast onze participatiemomenten hier in horen. Zo zal je heel binnenkort op onze website www.fanvanhove.be een versie vinden van de bestuursbarometer die steeds de laatste stand van zaken, 7 op 7 – 24u/24u, geeft en op Facebook brengen we vanaf dan ook elke update van deze barometer in beeld, met waar mogelijk interactie met de Hovenaar.

Om toch af te sluiten met nog een andere slagzin: Walk the talk!

Delen, liken, tweeten?