En nu spelen maar

Bij het neerpennen van deze update zag ik zonet dat er tijd, erg veel tijd, zit tussen deze en mijn vorige post… net één corona. Met de afbouw van de lockdown-maatregelen hoop ik dat iedereen terug wat vrijer ademt. We gaan niet terugkijken op deze uitdagende periode. Daar lezen jullie al kranten vol van. Laat ons hier gewoon terug aanknopen bij onze beloftes voor Hove. Want tussen onze extra opdrachten door met allerlei Corona-relancemaatregelen voor Hove, deden we ook gewoon verder met onze doelen.

Zo werd er flink vaart gezet in de aanleg van het kunstgrasveld op Hove Sport en werd er verder gewerkt naar de effectieve samensmelting van OCMW en gemeente. Eén merk daar gaan we voor. Met een huisstijl en logo (waar u op www.hove.be, u stem kan in laten horen) voor al onze diensten. Zodat het ook aan de buitenkant voor u duidelijk is dat we onze dienstverlening als kleine gemeente overal zichtbaar en even kwalitatief aanbieden.

Waar we met velen misschien nog het meeste op aan het wachten waren: de grote speeltuin in het park is open! Geniet ervan.

Delen, liken, tweeten?