Paaseitjes rapen

Wat was me dat een gezellige Paasmaandag. Niet goed wetende wat te verwachten, deden we een nieuwe poging après-corona, om een paaseierenzoektocht te organiseren in het gemeentepark.

Alle twijfel bleek ongegrond, want al een heel eind voor de start om 11u was er veel volk. Heel veel kids met mandjes in de hand maakten er een heel plezierige voormiddag van. Volgend jaar terug wat ons betreft, met even veel zon!

Paaseitjes zoeken op de gemeenteraad zat er niet in. Wel kregen we een presentatie van de werking van het dienstencentrum. Waar we weer de gedrevenheid van onze medewerkers mochten vast stellen.

En na de reguliere agenda had raadslid Breyne (Ph7) een omvangrijke vraag voor me klaar rond de stijgende inflatie en prijzen van bouwmaterialen. Een bekommernis die we delen, maar Hove is financieel gezond genoeg om dit te bufferen. Wie graag herbeluisterd: https://www.hove.be/agendaplusnotulen/detail/201/gemeenteraad-29-maart-2022

Delen, liken, tweeten?