Ja, ik wil

Het voelt uiteraard als een fijne bevestiging van het werk dat we in dit bestuur deden. Samen met Els Nelen-Pauwels (2) hebben we er als schepenen voor Fan van Hove een mooie rit op zitten. Maar het waren ook woelige jaren waarbij, beïnvloed door Corona, de Oekraïne- en energiecrisis de koers flink werd bijgesteld. De investeringsprioriteiten kwamen de laatste jaren te liggen op energiebesparende maatregelen, verkeersveiligheid en de jeugdlokalen.

En toch, ondanks dat al deze crisissen ons voor de voeten kwamen lopen, hebben we dik 90% van ons bestuursakkoord opgeleverd of in uitvoering. Dat verdient een hele dikke pluim op de hoed van deze ploeg en onze fractie met Luc Vuylsteke de Laps (4), Diane Tinnemans (18) en Jos Peeters (lijstduwer)! Een team dat nu al versterkt wordt met Frederik Bové (5) en Elke Vangeel (6). Soon to be followed.

We gaan nu nog een jaar vol knallen om u te overtuigen eind dit jaar opnieuw uw vertrouwen aan ons te schenken. Want ook na 2024 zal Fan van Hove er vol enthousiasme, ervaring en nabijheid staan voor Hove.

Onze kandidaten beter leren kennen? Klik hier.

HOVE, DORP WAAR IK THUIS BEN.Een groene gemeente, een warme gemeente. Waar ik me als schepen elke dag vol voor inzet.

Een dorp waar je nog de warme bakker, verse viswinkel en kwaliteitsslager vindt. Waar je nog vlot geld uit de muur kan halen. Waar dienstverlening nog nabijheid betekent.

Een (verkeers)veilig dorp met extra aandacht voor veilige fietsverbindingen. Waar ook mijn kinderen gerust naar school kunnen vertrekken.

Een bruisend dorp met plek voor sport, ontspanning en ontmoeting. Waar zitbanken voor jong en oud als hangplek dienen.

Laat ons dat zo houden en nog verbeteren.

Daarom ben ik kandidaat-burgemeester.

Delen, liken, tweeten?